Updates Factions

Updates Factions

Nieuwe wereld!

De wereld is volledig gereset, iedereen begint dus weer “schoon” alle chunks binnen een radius van 4000 blokken vanaf de spawn zijn gegenereerd met minecraft 1.17 en dus nog met oude chunk generatie. Alles voorbij deze afstand is 1.19 en bevat dus alle nieuwe functies zoals de nieuwe bergen en caves. Op de dymap is vrij duidelijk te zien waar deze grens ligt, de dynmap vind je hier. De spawn heeft hier en daar ook een update gehad, zo vind je er nu bijvoorbeeld in een van de torens een Nether portal. Voor snelle toegang tot de nether.

Tempfly

Het kan soms even fijn zijn om te kunnen vliegen, er is nu een nieuw kraampje in de spawn aanwezig waarmee je “vlieg tijd” kan kopen. Op die manier kun je in ruil voor ingame geld tijdelijk vliegen.

Perks

Je kunt nu een aantal perks kopen bij de Merchant in cainwood (stadje gelegen naast de spawn), je kunt daar bijvoorbeeld 2 extra homes kopen of de command /enderchest.

Adminshop

De Adminshop is vernieuwd en biedt nu ook een aantal spawners aan!

Blacksmith

De Blacksmith is terug van weg geweest, naast het repareren van je wapens en tools is er nu ook een nieuwe selectie wapens te koop!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *