Nieuwe updates! (15-02-2023)

Nieuwe updates! (15-02-2023)

Heropening Blacksmith

Na een lange periode gesloten te zijn is de Blacksmith nu weer geopend. Naast dat je je wapens er tegen betaling kan laten repareren is het ook mogelijk een selectie wapens te kopen en zijn er enchanted books verkrijgbaar.

Quests!

De eerste 3 Quests zijn hier, er zijn momenteel dan ook 3 NPC’s te vinden in de spawn/cainwood die je om je hulp vragen. Uiteraard tegen een vergoeding. Om een Quest te starten klik je op de NPC en selecteer je de quest. De eerste 3 quests zijn relatief simpel maar meer Quests zijn onderweg.

Balancering Economie (Meer geld voor je goud!)

Goud is wat waardevoller geworden en kan nu voor 40 (voorheen 25) per ingot of 360 (voorheen 225) per block worden ingeleverd bij de gold exchange naast de adminshop. Daarnaast zijn een aantal prijzen naar beneden bijgesteld. Waaronder die van de Merchant en Tempfly.

Netherportal in de spawn.

Naar de Nether maar nog geen portal? Dat kan nu via de netherportal in de spawn. Te vinden in een van de torens.

Chartman

Heb je liever niet dat je te zien bent op de Dynmap? Ga naar de Chartman in de spawn, daar kun je je zichtbaarheid op de dynmap aan of uitzetten.

Artist

In de Adminshop kun je voortaan ook gemakkelijk je eigen banner ontwerpen, door op de artist NPC te klikken krijg je een breed aantal hulpmiddelen die het maken van een Banner makkelijker maken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *