Nieuwe regels omtrent oorlogen

Nieuwe regels omtrent oorlogen

Allereerst een belangrijke nieuwe regel:

Om conflicten te voorkomen zijn oorlogen doormiddel van overclaimen/grieffen enkel nog toegestaan tussen 2 partijen (factions) die hier beide voor kiezen.

Oorlog verklaren

Concreet betekent dit dat beide Factions een oorlogsverklaring zullen moeten indienen in onderstaand gebouw in de spawn. Dit doen zij doormiddel van een geschreven boek met als titel de faction die men wil aanvallen , deze moet daarna worden gedeponeerd in de hopper in het gebouw Spelers die deze regels niet volgen zullen worden geband. Let er dus goed op dat beide spelers een boek indienen. Zodra beide boeken zijn ingeleverd mag men de status van de faction aanpassen naar oorlog.

De nieuwe locatie voor het starten vaan oorlogen

PVP:

PVP binnen geclaimed territorium is standaard (zonder oorlog) niet mogelijk. Echter PVP buiten het door de faction geclaimde gebied is mogelijk ook zonder oorlog! Wees dus altijd op je hoede, PVP buiten de Factions is ten alle tijden toegestaan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *